Χάρτης & τοποθεσία


Τα Κατάπολα χωρίζονται σε τρείς παραδοσιακούς οικισμούς. Τα Κατάπολα, το Ραχίδι και το Ξυλοκερατίδι. Το ξενοδοχείο μας ΑEGEAN HOTEL of Amorgos βρίσκεται στην τοποθεσία των Καταπόλων. Επίσης, το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από το λιμάνι των Καταπόλων όπως και από τα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης του οικισμού. Έτσι δεν είναι απαραίτητη η μετακίνησή σας με αυτοκίνητο.
Το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά στις τρείς παραλίες των Καταπόλων. Στις δυο η πρόσβαση γίνεται με τα πόδια αφού απέχουν από το κατάλυμά μας 100 μέτρα. Η τρίτη παραλία βρίσκεται στην απέναντι πλευρά των Καταπόλων και η πρόσβασή της γίνεται με καραβάκια που φεύγουν από το λιμάνι ακριβώς από κάτω από το ξενοδοχείο και η διαδρομή διαρκεί για περίπου 8 λεπτά.

Σε 100 μέτρα από το ξενοδοχείο βρίσκεται και ο σταθμός των λεωφορίων που συνδέουν οδικώς όλο το νησί της ΑΜΟΡΓΟΥ και το δημοτικό parking (είναι δωρεάν). Τέλος το ξενοδοχείο μας απέχει δέκα λεπτά οδικώς από την Χώρα την πρωτεύουσα του νησιού όπου υπάρχει το κέντρο υγείας.