Προφίλ

3

Καλώς ήρθατε στο Αμοργός Αιγαίον !


Το ξενοδοχείο ΑΕGEAN HOTEL of AMORGOS είναι ένα συγκρότημα δωματίων – studios που βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα παραλιακά θέρετρα της ΑΜΟΡΓΟΥ, τα Κατάπολα.

Η προσεγμένη διαρρύθμιση του ξενοδοχείου και η διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σας εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή, όπως και η δυνατότητα που σας προσφέρει το ξενοδοχείο μας στην επιλογή κατάλληλου τύπου δωματίου σύμφωνα με τις ανάγκες σας για πιο ευχάριστες διακοπές στο κατάλυμά μας. Όλοι οι τύποι των δωματίων του ξενοδοχείου είναι πλήρως ανακαινισμένοι τον Απρίλιο του 2011 σύμφωνα με το αστικό ύφος αλλά και με παραδοσιακά κυκλαδίτικα στοιχεία που προσθέτουν στο περιβάλλον του ξενοδοχείου μια αφή λάμψης.

Επίσης η ιδιαίτερη θέα που προσφέρουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου AEGEAN HOTEL of AMORGOS σε συνδιασμό με το ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον και τη συνεχή προσπάθεια των ιδιοκτητών του AEGEAN HOTEL ,και η εξυπηρέτηση του πάντα ευγενικού προσωπικού , μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη διαμονή με ψυχική ανάταση ,την αίσθηση του οικείου και την ανάγκη της επιστροφής στην ΑΜΟΡΓΟ και στο AEGEAN HOTEL.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 24ώρη υποδοχή

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη